TOTAL SWIM & RACE

Istorijski najduža sezona u srpskom triatlonu epilog je dobila na TOTAL SWIM & RUN RACE-u 30.decembra 2018. godine u Sremskoj Mitrovici. Realizacija prve trke ovog formata u Srbiji poklopila se sa finalnim danom trening kampa za perspektivne devojčice Srpske triatlonske unije.

TOTAL SWIM & RUN RACE se sastoji od trčanja na atletskoj stazi sa distancama od 400m za decu do 11 godina, 1500m za takmičare 12+ godina i rekreativce u “Hoby” trci 19+ godina. Nakon pauze od 2h pliva se 50m ubazenu za decu do 11 godina i 200m svi stariji. Rezutati obe discipline se pretvaraju u bodove po standardnim međunarodnim triatlonskim tablicama i određuju se pobednici.

Na prvom TOTAL SWIM & RUN RACE-u nastupilo je 47 takmičara iz sledećih klubova:
Pančevački triatlon klub “PATRIK”, Škola sporta “SPORTICUS” iz Beograda, 11TRI iz Beograda, Triatlon klub “POŽAREVAC”, Klub ektremnih sportova iz Kragujevca i domaćini Triatlon klub “SAVA” iz Sremske Mitrovice. Realizatori takmičenja osnivači TOTAL Triathlon Coaching Sistema u potpunosti su snosili troškove prvog TOTAL SWIM & RUN RACE-a i učesnike oslobodili plaćanja startnine uz nesebičnu podršku prijatelja triatlonskog sporta firme AQUAHOLIC iz Beograda .
Najavljen je i veći broj ovakvih takmičenja u narednom periodu kao vid provere forme tokom pripremnog dela triatlonske sezone.

Rezultati

Programsku aktivnost podržava Ministarstvo omladine i sporta

Sponzori:

SBB-srpska-triatlonska-unija

Zvanično osiguranje ST

Logo_SRPSKI_TRIATLON-BELA

Kontakt

Srpski triatlon
Bulevar umetnosti 27
11070 Novi Beograd
Srbija

Tel/fax: +381 11 3130986
Email: yutu@eunet.rs

Copyright 2022 Srpski triatlon ©  All Rights Reserved