ITU Coaches Level 2 Course “ 17. – 21. oktobar Pula , Hrvatska


U periodu od 17. do 21. oktobra 2018. u Puli - Hrvatska , održan je stručni seminar za edukaciju i lecenciranje trenera po sistemu ITU - a.

Na seminar su pozvani treneri iz Finske, Grčke, Islanda, Rumunije, Hrvatske, Kipra, Slovenije i Srbije. Predavači na stručnom ITU Coaches Level 2 seminaru bili su: Emma Brunning -Velika Britanija , Miloš Petelin – Slovenija , i čuveni svetski triatlon stručnjak Sergio Santos – Portugalija , koji u svojoj karijeri ima Olimpijsku medalju iz Pekinga , dok je pred Olimpijske igre u Riju imenovan za glavnog trenera Brazilske olimpijske reprezentacije, na čijem čelu je i danas.
Na stručnom trenerskom seminaru Srpsku triatlonsku uniju predstavljalo je troje trenera: Željka Karadarević - SK “SPORTIKUS” Beograd, Mateja Marković - TK ”POŽAREVAC” i Aleksandar Gavrilović – TK “SAVA” Sremska Mitrovica. Uz stručno usvajanje novih trendova triatlon treninga, trenerima širom sveta ITU seminari obezbeđuju jedinstvenu perspektivu međunarodnog timskog rada i širenje mreže znanja među kolegama uz intenzivnu razmenu iskustava.
Od trenera koji su pohađali ITU seminar kao i onih koji su to ostvarili u predhodnom periodu očekuju se da znanja o savremenom triatlon treningu bezrezervno uključe u razvoj Srpskog triatlona. Konkretna primena znanja sa poslednje ITU stručne edukacije očekuje se već kroz Razvojni program na STU kampu za poletarce i mlade nade koji se održava od 8. do 11. novembra u Kragujevcu.

Programsku aktivnost podržava Ministarstvo omladine i sporta

Sponzori:

SBB-srpska-triatlonska-unija

Zvanično osiguranje ST

Logo_SRPSKI_TRIATLON-BELA

Kontakt

Srpski triatlon
Bulevar umetnosti 27
11070 Novi Beograd
Srbija

Tel/fax: +381 11 3130986
Email: yutu@eunet.rs

Copyright 2022 Srpski triatlon ©  All Rights Reserved