4. kolo kros serije 2018.


Srpska triatlonska unija, Triatlon savez Beograda i SK Sporticus organizuju 13. oktobra 2018. god. jesenji kros duatlonu u Košutnjaku koji je i poslednje, 4 kolo kros serije 2018. goidne.
Pored trka za kup Srbije biće organizovana i trka za prvenstva Srbije u kategoriji početnika

Javni trening: u nedelju 7. oktobra u periodu 11-13h.

Upoznavanje staze: trasa biciklističkog i trkačkog segmenta (elit, juniori, kadeti, AG) biće otvorena za upoznavanje/trening u periodu 10-13h (osim u zoni atletske staze i trim staze), na dan takmičenja.

Revijalna trka kros duatlona će se odvijati bez ulaska u zvaničnu zonu izmene.

Trka najmlađe kategorije (poletarci) je podeljena u podkategorije (mlađi i stariji) i dodeljivaće se medalje odvojeno za obe podkategorije, ali je jedinstveno bodovanje za STU kup. Tako da ukoliko je dete N.N. osvojilo prvo mesto u potkategoriji mlađi poletarci, a u ukupnoj konkurenciji poletaraca je stiglo peto - za STU kup se boduje kao peto mesto.

Trase trčanja i biciklističkog segmenta su kružne. Za kategoriju poletarci su skoro ravnog profila, bez značajne visinske razlike. Za kadetske, juniorske, elit i Age kategorije su dosta zahtevnije.

Parking postoji u samom Pionirskom gradu, ispred ulazne kapije i uz ulicu ka vodotornju (donekle), kod restorana "9" - preko puta ulazne kapije, pored vodotornja (prekoputa RTS-a) i malo dalje ka Vidikovcu - kod restorana "Bajka". Sve je to najviše na 5 minuta hoda od mesta trke.

kontakt za više informacija možete
Tel.:+381 63 765 8 777 e-maiL. sk.sporticus@gmail.com i web: http://sporticus.rs/jesenji-kros-festival.html
Raspis jesenji Sporticus kros duatlon

Logo_SRPSKI_TRIATLON-BELA

Kontakt

Srpski triatlon
Bulevar umetnosti 27
11070 Novi Beograd
Srbija

Tel/fax: +381 11 3130986
Email: yutu@eunet.rs

Copyright 2022 Srpski triatlon ©  All Rights Reserved