Ognjen i Vida prvaci Balkana


U Makedoniji na Ohridskom jezeru, od 14. - 16. septembra 2018. godine održano je Balkansko prvenstvo u triatlonu. Takmičenje je bilo organizovano u elitnoj, juniorskoj, youth i age kategoriji kao i mešovitih štafeta.
Naš najbolji triatlonac Ognjen Stojanović je ponovo potvrdio svoju već deceniju dugu dominaciju na Balkanu. Ubedljivo je osvojio prvo mesto i u ETU Cupu ispred takmičara iz Nemačke,Južne Afrike, Švedske, itd.
Kompletni rezultati takmičenja u muškoj konkurenciji
Posle prošlogodišnjeg drugog mesta u ženskoj konkurenciji, naša najbolja triatlonka Vida Medić osvojila je svoju prvo titulu šampionke Balkana.
Rezultati takmičenja u ženskoj konkurenciji

Iako formalno još nije kadetkinja, Lana Gavrilović je u ovoj kategoriji osvojila drugo mesto i srebrenu medalju. Za 3 sekunde izmakla joj je zlatna medalja. U dosta jakoj konkurenciji, 31 devojčica je startovala, dobre rezultate ostvarile se i ostale naše kadetkinje Kompletni rezultati
Youth trka u muškoj konkurenciji

Novo zlato na Balkanijadi u age grupi 3 osvojo je Dragiša Mladenović. Dobar rezultat u kategoriji age 2 bronzanu medalju osvojio je Dejan Milivojević

Logo_SRPSKI_TRIATLON-BELA

Kontakt

Srpski triatlon
Bulevar umetnosti 27
11070 Novi Beograd
Srbija

Tel/fax: +381 11 3130986
Email: yutu@eunet.rs

Copyright 2022 Srpski triatlon ©  All Rights Reserved